Stand-up cu Dan Badea și Cătălin Bordea @ CCS

0
453

6 martie marchează primul spectacol de stand-up comedy din seria Comedy Weekend. În prima jumătate a anului 2016, câte un weekend pe lună, nume consacrate ale comediei românești vin să delecteze clujenii cu un umor de zile mari, punând în scenă spectacole de stand comedy și improvizație fără precedent.

În 6 martie, dăm startul la Comedy Weekend cu:
Stand-up Comedy cu Dan Badea Chiar El și Catalin Bordea – în deschidere Nelu Cortea!

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților de la ora 20.00.

Moldovean din Botoșani, Cătălin Bordea, talentat și actor neliniștit a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la „Un show Păcătos” pe Antena 1.

Dan Badea se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – „Stand UP Cafe”. Ușor timid, atent și curios: „ Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.”

Nelu Cortea este actor cu acte în regulă. A absolvit UNATC în 2008, iar în 2010 a terminat și masterul Arta Actorului, sub coordonarea profesorului Gelu Colceag. În 2010, a câștigat premiul “Ștefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tânăr, în cadrul Galei HOP.

Biletele costă 50/60 de lei și sunt disponibile pe www.biletmaster.rowww.eventim.ro, Agenția Teatrală Cluj-Napoca și la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj Napoca.

CityNapoca recomandă acest eveniment!
https://www.facebook.com/citynapoca/